desic kh-7

Avui  us volem parlar del neteja terres KH-7 Desic Insecticida, un producte amb la garantia de KH-7.

 
Aquest potent neteja terres compta amb una fórmula de gran eficàcia insecticida que elimina i repel·leix a l'instant qualsevol insecte, com a formigues, paneroles, aranyes, puces, paparres…, deixant el terra amb una lluentor duradora i una agradable aroma a espígol.

Encara que, per la seva fórmula insecticida, és ideal per a cases amb mascotes o habitatges de camp, també es pot utilitzar en pisos sense mascotes. Ideal per a tot tipus de terres.


Es molt important aplicar un bon tractament antiparasitari a la nostra mascota i dur a terme una adequada desinsectació de la nostra llar. D'aquesta forma ens assegurem que la protecció sigui completa.

La seva acció protectora dura fins a 15 dies, per això és ideal per a les llars amb mascotes i/o en contacte directe amb la naturalesa. A més, deixa els sòls amb una lluentor duradora i una agradable aroma a espígol.


Nosaltres estem encantats amb aquest producte i l'utilitzem diàriament a la botiga i a la perruqueria. I vosaltres, ja l'heu provat?

Escribir comentario

Comentarios: 0