1. Fes la teva compra.
2. Avui mateix la tindràs a casa.
3. Paga còmodament en rebre-la.

Entrega gratüita a partir de 25€ de compra. (comandes inferiors 5€ de ports)

També pots fer la teva comanda per telèfon, truca'ns al 937860935.

Entrega exclusiva a la població de Terrassa.

Com utilitzar Squeaky?

La dieta B.A.R.F (Bilogically Appropiate Raw Food) consisteix en alimentar la nostra mascota amb una dieta principalment composta d'aliments crus. Els nostres menús consten d'una combinació de carn, que aporta proteïna, cartílag, que es beneficiós per les articulacions i verdures, que aporten magnesi, potassi, fòsfor, ferro, vitamina B  àcid fòlic, que, entre altres coses, són profitoses pel pelatge, una millor digestió, millor salut i per dotar la nostra mascota de l'energia que necessita. A Squeaky, l'ebaboració és pròpia i totalment artesana, sense additius, ni consevants, ni colorants. Per aquest motiu, el color dels productes pot no ser sempre igual. Utilitzem ingredients frescos i congelats, aptes per al consum humà segons la normativa vigent, per tal de garantir a les nostres mascotes aliments saludables. Per facilitar la ingestió, triturem adequadament tots els ingredients per evitar ennuegaments. Un cop adquirit del producte, només cal descongelar-lo i posar-lo directament a la menjadora.

 

Es presenta en diferents menús congelats de 500gr i de 6kg en porcions.

 

PREPARACIÓ: Descongelar a temperatura ambient.

CONSERVACIÓ: conservar al congelador. Un cop obert, tapar i guardar a la nevera màxim 2 o 3 dies. No s'aconsella tornar a congelar.

DOSIFICACIÓ:

De 2 a 3 mesos: 10% del seu pès corporal

4 a 6 mesos: 8%

6 a 8 mesos: 6%

8 a 10 mesos: 4%

10 a 12 mesos: 3%

 

A partir dels 12 mesos, la quantitat recomanable es, entre un 2% i un 3% del seu pès, això variarà en funció de la seva edad i nivell d'activitat.